OVER ONS

Process technologies for tomorrow

WIE WE ZIJN

Hosokawa Micron B.V. ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige machines en complete systemen voor de poederverwerkende en stortgoedindustrie. We zijn een zelfstandig Achterhoeks bedrijf met ongeveer 200 medewerkers, gevestigd in Doetinchem. Ons bedrijf kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen en een plezierige, informele sfeer en een grote diversiteit in afdelingen en disclipines.

Onze Achterhoekse roots gaan terug tot 1928. Sinds 1983 maken we deel uit van de Japanse Hosokawa Micron Groep, wereldleider op het gebied van poederprocestechnologie, met vestigingen op drie continenten. Deze overname verstevigde niet alleen onze internationale concurrentiepositie, het onderling delen van kennis en ervaring bevordert ons vermogen om onze technologieën continu te blijven doorontwikkelen.

DUURZAAM BEDRIJF

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis zilveren medaille ontvangen voor haar duurzaamheidsprestaties.

PRODUCTIE & PROEFFABRIEK

In Doetinchem bouwen we machines om poeders mee te kunnen mengen, drogen en/of agglomereren (kleine deeltjes aan elkaar 'plakken' tot grotere deeltjes). Daarnaast hebben we ook een uitgebreide proeffabriek en faciliteiten voor loonproductie.

Onze klanten bevinden zich over de hele wereld en zijn actief in onder meer de chemische, farmaceutische, mineraal-, metaal-, nucleaire en voedingsmiddelenindustrie.

Wat ons bedrijf extra interessant maakt? Met de procesapparatuur die wij ontwikkelen en bouwen maken onze klanten producten die wij — direct of indirect — allemaal gebruiken. Zonder dat je het beseft spelen onze technologieën daarmee een belangrijke rol in vrijwel ieders dagelijks leven.

Is je interesse gewekt?

Kijk dan eens naar onze actuele vacatures. Zit er niets voor je tussen? Dan kun je ons natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen.

Vacatures Open sollicitatie