OVER ONS

Process technologies for tomorrow

DUURZAAMHEID

Bij Hosokawa Micron willen wij bijdragen aan een betere en duurzamere toekomst voor iedereen, niet alleen met toekomstgerichte technologieën, maar ook door verantwoord te handelen. Daarom is duurzaamheid een belangrijk aspect van onze bedrijfsstrategie. Bij innovaties en geavanceerde technologie moeten duurzaamheid en economische efficiëntie hand in hand gaan. Daaraan leveren wij elke dag onze bijdrage – economisch, ecologisch en sociaal.

Ons doel is onze processen zo te ontwerpen dat zij optimaal voldoen aan de eisen op het gebied van milieu, efficiënt gebruik van hulpbronnen, gezondheid en veiligheid, en tegelijkertijd rekening houden met economische factoren. Huidige en geplande processen worden daarom systematisch geanalyseerd voor de drie thema's Milieu, Maatschappij en Bestuur (ESG).

Onze benadering van verantwoord ondernemen is gericht op het leveren van bedrijfswaarde door de ESG-kwesties aan te pakken die voor ons bedrijf en onze belanghebbenden het belangrijkst zijn, en tegelijkertijd de belangrijkste risicofactoren aan te pakken die de duurzaamheid van ons bedrijf op lange termijn kunnen beïnvloeden.

Deze maatschappelijke verantwoordelijkheid komt aan bod in al onze bedrijfsprocessen, zowel intern als extern met onze toeleveringsketens. Als innovatieve zakenpartner helpen wij onze klanten voortdurend hun koolstofvoetafdruk te verkleinen door zo duurzaam en veilig mogelijke productiesystemen te ontwerpen en te engineeren. Dit is een belangrijke drijfveer voor onze groei en ontwikkeling.

Christophe Krug
Managing Director
HOSOKAWA MICRON B.V.

Is je interesse gewekt?

Kijk dan eens naar onze actuele vacatures. Zit er niets voor je tussen? Dan kun je ons natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen.

Vacatures Open sollicitatie