WERKEN BIJ HOSOKAWA

Collega's aan het woord

RUDIE

Mijn werk bestaat uit het programmeren en bedienen van een computergestuurde (CNC) freesbank. Ik maak producten en halffabricaten, zoals bijvoorbeeld een aandrijving voor een menger, een tandwielkast of een wormwielkast, van klein tot groot. De machine kan ook onbemand werken. Aan het einde van de dag zorg ik ervoor dat als ik naar huis ben, de machine door blijft produceren.

Voor mij is de uitdaging en diversiteit in werk belangrijk. Gelukkig heb ik dat bij Hosokawa gevonden. Het is heel divers werk en het is daarom nooit saai. Geen dag is hetzelfde.

Een ander pluspunt is dat we flexibele werktijden hebben. Soms ga ik om 15.00 uur weg en ben ik vroeg thuis. De machine draait dan nog even door. Dit geeft veel flexibiliteit. Daarnaast heb ik leuke collega's en een fijn team!

Binnen Hosokawa heerst een gemoedelijke sfeer. Er wordt niet gedreven. We werken allemaal hard om het werk op tijd af te krijgen, maar het is je eigen verantwoordelijkheid en je krijgt hierin de ruimte om je eigen planning te maken. Als het werk maar doorgaat. En als het af is dan kan je, als je tijd hebt, ook andere collega's helpen. Binnen ons team is het vanzelfsprekend dat we elkaar helpen als het nodig is!

Naam
Rudie Berentsen

Functie
Allround Verspaner / CNC-frezer

Afdeling
Verspaning

In dienst sinds
2016

Kom ons team versterken!

Wij hebben momenteel een vacature voor de functie van Machinaal Verspaner. Ben jij die gedreven en enthousiaste persoon die ons team wil komen versterken? Aarzel dan niet om te solliciteren!