WERKEN BIJ HOSOKAWA

Collega's aan het woord

ASHWIN

Samen met de klant ga ik op zoek naar de beste, meest efficiënte manier om van ruw materiaal een mooi eindproduct te maken. Dit doen we in onze proeffabriek. Hier kunnen we het product en het proces van de klant testen en optimaliseren. Zo weten we dat het gaat slagen en op welke capaciteiten ze kunnen produceren. Uiteindelijk maak ik voor de klant een aanbieding waar we allebei in geloven.

Ik ben gespecialiseerd in droogtechnologieën voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Eén van de leukste dingen van mijn werk vind ik, dat het erg internationaal is. Ik sta in contact met de hele wereld, van Mexico tot India en Scandinavië.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. In mijn werk moet je niet alleen de machines kennen maar ook de toepassingen en de markt. Daarom is het prettig dat er heel veel kennis in huis is. Daardoor hoef je het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden, want je kunt sparren met collega's die hier al vele jaren werken. Dit maakt het werk enorm interessant, ik leer elke dag bij!

Hosokawa is een sociaal en realistisch bedrijf. Er is directe communicatie met de leiding en dat vind ik heel fijn. Je weet direct waar je aan toe bent!

Naam
Ashwin Jagmohan

Functie
Senior Application Engineer

Afdeling
Sales / Team Food

In dienst sinds
2019