WERKEN BIJ HOSOKAWA

Verhalen

ERWIN

Ik ben mijn loopbaan bij Hosokawa begonnen als procesengineer. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar Coördinator Proeffabriek en sinds mei 2021 ben ik Manager Proeffabriek. Hosokawa heeft mij de kans gegeven om me door middel van opleidingen te ontwikkelen. Eigen initiatief hierin wordt beloond.

In mijn functie ben ik het aanspreekpunt voor de procesengineers en de werknemers in de proeffabriek. Mijn taak is om te zorgen dat zij hun werk goed kunnen doen. Ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Ook zorg ik er met mijn team voor dat de proeffabriek in optimale staat verkeert. Dat is heel belangrijk, want in de proeffabriek worden de toepassingen voor onze klanten getest. De proeffabriek is een verlengstuk van de afdeling Sales.

Wat mijn werk zo leuk maakt is de diversiteit van de werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde. De ene dag sta je in de cacaopoeder en de andere dag in visafval. Alles en elk onderwerp heeft zijn aandacht nodig en dat vind ik leuk. Het is de uitdaging om elke keer weer verder te komen met elkaar.

Bij Hosokawa heerst een prettige sfeer. Het is een open en laagdrempelig bedrijf en ook de communicatie is laagdrempelig.

Naam
Erwin van der Meer

Functie
Manager Proeffabriek

Afdeling
Proeffabriek

In dienst sinds
2018