WERKEN BIJ HOSOKAWA

Verhalen

HIDDE

Als Leerling Constructiebankwerker/Lasser maak ik bij Hosokawa conische ketels, van begin tot eind. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit lassen, slijpen, walsen en boren. Ik volg de opleiding Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) Constructiewerker. Ik heb net niveau 3 afgerond en ga nu verder met niveau 4. Dat betekent dat ik één dag in de week naar school ga en vier dagen in de week werk bij Hosokawa.

Ik vind het lassen erg leuk, maar ook dat ik als leerling steeds meer werkzaamheden mag uitvoeren. Daardoor leer ik steeds meer en wordt het steeds leuker.

Wat ik ook heel fijn vind is dat ik zelf mijn werktijden mag bepalen. Bovendien is de werkdruk niet te hoog, waardoor alles alleen maar snel af moet. Je krijgt hier de tijd om het goed te doen! Natuurlijk is er wel een planning, maar ik sta er niet alleen voor. Het is teamwerk en we helpen elkaar waar nodig!

Voor mij was het belangrijk dat ik bij een bedrijf kwam te werken waar ik de kans kreeg om niveau 4 te gaan doen. Hosokawa bood mij die kans en daar ben ik erg blij mee. Daarnaast is het een superleuk bedrijf om voor te werken, er heerst een leuke sfeer!

Naam
Hidde Hofstede

Functie
Leerling Constructiebankwerker / Lasser

Afdeling
Constructie

In dienst sinds
2020