WERKEN BIJ HOSOKAWA

Collega's aan het woord

BRAM

Mijn collega's en ik zijn dagelijks bezig met optimaliseren, verbeteren, stabiel houden en onderhouden van de complete ICT-infrastructuur. Daaronder vallen bijvoorbeeld het netwerk, de servers, werkplekken, wifi, firewall en storage.

Ik ben bij Hosokawa als stagiair begonnen en afgestudeerd, daarna ben ik in vaste dienst gekomen. Dit geldt trouwens voor meerdere collega's op de ICT-afdeling.

Ons team is klein, het bestaat uit vier personen, en we doen alle werkzaamheden echt samen. Ik ben afgestudeerd op een klein gedeelte van ICT, maar hier doe je alles. Zo leer je telkens weer wat nieuws. Het is dus een hele brede functie en je bent elke dag met iets anders bezig. Daarnaast is het ook de jongste afdeling van het bedrijf en de sfeer binnen het team is relaxed. Er is genoeg ruimte voor een grap op zijn tijd.

Het bedrijf is erg opleidingsgericht, scholing wordt gestimuleerd. Ik werk hier ruim twee jaar en binnenkort begin ik aan mijn derde cursus. Wat ik ook fijn vind bij Hosokawa zijn de flexibele werktijden en de Achterhoekse mentaliteit die er heerst.

Naam
Bram Marissink

Functie
ICT-beheerder

Afdeling
ICT

In dienst sinds
2019