WERKEN BIJ HOSOKAWA

Collega's aan het woord

WILLIAM

Ik repareer machines bij klanten over de hele wereld. Daarvoor ben ik meestal van maandag tot en met vrijdag van huis. Bij uitzondering zit er een weekend bij, maar dat gaat altijd in goed overleg. Het is voor deze functie dus wel makkelijk als je flexibel bent ingesteld.

Als servicemonteur in de buitendienst ben je een visitekaartje van het bedrijf. Je moet ook oplossingsgericht zijn, want je staat er vaak alleen voor en dan moet je het toch zelf doen. Maar gelukkig kun je altijd terugvallen op je collega's, via de telefoon bijvoorbeeld.

Het leukst en meest uitdagend aan mijn werk vind ik in eerst instantie de techniek! Daarnaast is het werk ook enorm afwisselend. Elke keer maak je nieuwe dingen mee, geen dag is hetzelfde.

Wat ik bij Hosokawa heel prettig vind is dat het voelt als een familiebedrijf. Ik voelde me meteen thuis. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Ik heb veel plezier in mijn baan. Ik ga met plezier naar mijn werk, en dát vind ik het allerbelangrijkst.

Naam
William Esman

Functie
Internationaal Servicemonteur

Afdeling
Service

In dienst sinds
2019

Kom ons team versterken!

Wij hebben momenteel een vacature voor de functie van internationaal servicemonteur. Ben jij die gedreven en enthousiaste persoon die ons team wil komen versterken? Aarzel dan niet om te solliciteren!