WERKEN BIJ HOSOKAWA

Verhalen

NANCY

Als Procestechnoloog ben ik bij het hele proces betrokken, van de klantvraag tot de machine draait. Ik help bij het beoordelen van aanvragen, de uitvoering van testen en bij de offertefase. Als dit tot een order leidt, maak ik berekeningen en een P&ID. Daarna gaat de order in productie. Als de installatie is opgebouwd, kom ik weer in beeld om te helpen bij de inbedrijfstelling.

Omdat mijn functie zo breed is, heb ik veel afwisseling in mijn werk en dat vind ik erg prettig.

Wat deze functie zo speciaal maakt is de testfase, maar ook dat je verschillende bedrijven mag bezoeken voor inbedrijfstellingen en zo de kans krijgt om daar een kijkje in de keuken te nemen. Bovendien vind ik het leuk om contact te hebben met engineers, klanten en leveranciers. Je hebt met zoveel verschillende mensen te maken, maar ook met verschillende culturen. Goede communicatie is dan ook de grootste uitdaging. Je wilt toch iedereen met een goed gevoel achterlaten.

Bij Hosokawa heerst een open sfeer en ook al is men soms druk, iedereen probeert elkaar te helpen. Ik werk in een klein team met ervaren mensen, maar er is ook afwisseling tussen jong en oud. Teamwork vind ik heel belangrijk en de samenwerking binnen ons team is gelukkig erg goed!

Naam
Nancy Zhang

Functie
Procestechnoloog

Afdeling
Technologie

In dienst sinds
2019