WERKEN & LEREN

bij Hosokawa Micron B.V.

INNOVATIEHUB DOETINCHEM

Als je als organisatie voorop wil blijven lopen is innoveren belangrijk. Een frisse vernieuwde blik is daarbij van groot belang en daarom werken wij graag met enthousiaste studenten. Om dit te stimuleren hebben we in september 2013 de Innovatiehub Doetinchem mede opgericht, een samenwerking tussen vier bedrijven: Hosokawa Micron, Rensa Family, Wopereis Groep, en ETNA Coffee Technologies.

Het doel van de Innovatiehub is om continu samen te werken met studenten, hun inspanningen te waarborgen en te implementeren in de organisatie.

Elke periode werken ongeveer 12 studenten van allerlei studierichtingen aan een stage- of afstudeeropdracht binnen één van de organisaties. Naast hun eigen opdracht hebben ze de mogelijkheid om samen te werken en ondersteunende trainingen te volgen.

Het bijeenbrengen van verschillende kennisinzichten en een diversiteit aan persoonseigenschappen zorgt ervoor dat er constant een nieuwe focus is op de bedrijfsprocessen, producten en diensten.

De opdrachten van de studenten verdwijnen niet in de la, maar helpen ons bij verandering en verbetering in de dagelijkse werkzaamheden.

Innovatiehub Doetinchem biedt stage- en afstudeeropdrachten aan op zowel MBO, HBO als WO niveau. Heb je interesse om je stage- of afstudeeropdracht bij Hosokawa uit te voeren, ga dan voor meer informatie naar www.innovatiehub.com.

InnovatieHub Doetinchem

Is je interesse gewekt?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen of af te studeren bij Hosokawa Micron? Neem dan contact op met de Innovatiehub Doetinchem:

Innovatiehub Doetinchem